Basisartsen

MediConnect bemiddelt al meer dan 20 jaar in functies voor artsen en arts-assistenten. Dit doen wij veelal voor reguliere functies (voor vast of tijdelijk met mogelijk uitzicht op vast). Wij beschikken over een uitgebreid landelijk netwerk van opdrachtgevers en vacatures.
Naar aanleiding van uw inschrijving inventariseren wij de mogelijkheden, uw ambities en gewenste arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de profielschets, de taken en bevoegdheden, uw plek in de organisatie, regio en werktijden, zoeken wij naar een passende GGZ-instelling en werkkring.

Bekijk hier al onze vacatures voor artsen.

Kosteloos
Onze dienstverlening is voor artsen en arts-assistenten geheel kosteloos, ook nemen wij u de afhandeling van arbeidsvoorwaarden en -contracten uit handen.

Inschrijven
Inschrijven bij MediConnect duurt slechts een paar minuten en we laten binnen enkele werkdagen weten of wij iets voor u kunnen betekenen. We gaan discreet met de inschrijvingen om en garanderen dat gegevens nooit zonder toestemming aan derden beschikbaar worden gesteld.

Wij nodigen u van harte uit om uw gegevens in te vullen op het contactformulier. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Bas Verpoorte via 06 – 19 15 18 00 of bas@mediconnect.nl

Steve Sleymer via 06 – 26 28 85 00 of steve@mediconnect.nl

Image