MediConnect uitzendbureau

Als u gebruikt maakt van de diensten van MediConnect Uitzendbureau, komen uw werknemers bij ons op de payroll terecht zónder dat u de binding met uw collega’s verliest of gaat verliezen. U blijft immers manager op uw eigen werkvloer. Úw voordeel is dat wij de volledige salarisadministratie voor u verzorgen en dat u totaal geen arbeidsrechtelijke risico’s meer loopt voor uw personeel zoals arbeidsongeschiktheid. U kunt zich op deze manier volledig focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

Wij “ontzorgen” u op het gebied van arbeidscontracten, ziekteverzuim en pensioen administratie, ondersteunen bij arbeidsbemiddeling en geven P&O-advies. Gevraagd en ongevraagd, in- of out-house.

Verlies geen tijd en geld!

De verwerking van uw salarisadministratie, up-to-date inzicht hebben in uw personeelskosten en het op de rit houden van overige (personeels)zaken kost u altijd tijd en geld. Ook wanneer u alles zelf doet. Of misschien juíst wanneer u het zelf doet. MediConnect denkt graag met u mee over een voordelige en passende payroll-oplossing voor uw bedrijf en (nieuwe) werknemers. Wij payrollen tegen zeer scherpe tarieven vanwege onze maandelijkse pay-roll activiteiten i.p.v. per week zoals de meeste payroll bedrijven doen. Wij verwerken alles digitaal!

Ook na fase A (78 werkweken) kunnen wij scherpe tarieven aanbieden voor uw werknemers die in fase B komen.

Informeer nu naar onze tarieven door hier het contactformulier in te vullen.