zzp / interim Management

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt MediConnect jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn. Je bepaalt bij MediConnect zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Geen enkele zzp’er heeft in zijn eigen netwerk zoveel connecties in de zorgsector als Mediconnect. Je zit bij ons dus altijd op de eerste rij. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt!

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn voor zzp’ers verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via MediConnect. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij wij overzichten sturen van losse diensten waarop je je kunt inschrijven. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden. De combinatie van een baan in loondienst met daarnaast ZZP-werkzaamheden gebeurt steeds vaker en behoort zeker tot de mogelijkheden.

MediConnect als effectieve back-up voor slimme zzp’ers in de zorg

Als zelfstandig zorgprofessional hoeft niemand jou te vertellen hoe je je werk moet doen. Gaat het om financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om MediConnect als vraagbaak achter de hand te hebben. Met onze eigen ervaren consultants geven we zzp’ers snel en adequaat van onafhankelijk advies. Onze kennis van de zorg komt je zeker goed van pas! Daarbij wachten zelfstandige zorgprofessionals die via MediConnect werken nooit op hun geld. Je doet je eigen boekhouding en in veel gevallen heb je jouw omzet al binnen twee weken op je rekening staan. Met MediConnect als zakenpartner heb je als zelfstandige zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij kunnen daarnaast de facturatie en administratieve afhandeling overnemen,  waardoor je wél de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart, maar zónder alle administratieve rompslomp!

Kortom, bemiddeling via MediConnect = jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde!