Wat MediConnect doet voor opdrachtgevers

Voor veel organisaties is de ideale bezetting niet direct haalbaar met eigen mensen. Om de continuïteit binnen uw GGZ-instelling te waarborgen, beschikken wij over jarenlange ervaring en deskundigheid binnen de GGZ voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van psychiaters, psychologen en artsen. MediConnect heeft een zorgvuldig opgebouwd bestand en een groot (informeel) netwerk waardoor wij u snel gekwalificeerde psychiaters, artsen en GZ- en klinisch psychologen kunnen aanbieden. Dit kan zijn op interimbasis, ter vervanging wegens ziekte en/of verlof of voor een vaste aanstelling.

Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar een goede kandidaat voor uw organisatie. Hierbij houden we rekening met het functieprofiel, de taken en de gevraagde bevoegdheden. Ook kijken we naar de organisatiesetting, de werktijden en de regio. Indien gewenst nemen wij graag de afhandeling van arbeidsvoorwaarden en -contracten uit handen. Iedere zorginstelling heeft te maken met veranderingen en dat betekent opnieuw stilstaan bij de kwaliteiten en mogelijkheden. Een open adviesgesprek met een van onze consultants geeft snelheid en richting aan die keuzes. Immers, wij kennen het werkveld als geen ander.

'No-cure-no-pay'
In tegenstelling tot vele andere dienstverleners werkt MediConnect altijd op basis van 'no-cure-no-pay'. Wij overleggen graag met u over een passend functieprofiel en maken duidelijke afspraken over onze dienstverlening, het wervingstraject, de selectiecriteria en de tarieven.

Vacature aanmelden
Het aanmelden van uw vacature bij MediConnect duurt slechts een paar minuten. We laten u zo snel mogelijk weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Meld uw vacature hier aan.