MediConnect

Opdrachtgevers

Wat doet MediConnect voor opdrachtgevers

Voor veel organisaties is de ideale bezetting niet direct haalbaar met eigen mensen. Om de continuïteit binnen uw instelling te waarborgen, beschikken wij over jarenlange ervaring en deskundigheid binnen o.a. de GGZ, verpleeghuisgeneeskunde en ziekenhuizen voor diverse landelijks opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van zorgprofessionals (o.a. psychiaters an medische specialisten, basisartsen, psychologen en SOG etc). MediConnect heeft een zorgvuldig opgebouwd bestand en een groot (informeel) netwerk waardoor wij u snel gekwalificeerde zorgprofessioneel kunnen aanbieden. Dit kan zijn op interim-basis, ter vervanging wegens ziekte en/of verlof of voor een vaste aanstelling.

Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar een goede kandidaat voor uw organisatie. Hierbij houden we rekening met het functieprofiel, de taken en de gevraagde bevoegdheden. Ook kijken we naar de organisatiesetting, de werktijden en de regio. Indien gewenst nemen wij graag de afhandeling van arbeidsvoorwaarden en -contracten uit handen. Iedere zorginstelling heeft te maken met veranderingen en dat betekent opnieuw stilstaan bij de kwaliteiten en mogelijkheden. Een open adviesgesprek met een van onze consultants geeft snelheid en richting aan die keuzes. Immers, wij kennen het werkveld als geen ander.

No cure no pay

In tegenstelling tot vele andere dienstverleners werkt MediConnect altijd op basis van ‘no-cure-no-pay’. Wij overleggen graag met u over een passend functieprofiel en maken duidelijke afspraken over onze dienstverlening, het wervingstraject, de selectiecriteria en de tarieven.

Werving & Selectie

Kwaliteit, snelheid en discretie zijn kenmerkend voor de werkwijze van MediConnect BV. Met meer dan 30 jaar ervaring in de zorg, met derhalve een enorm netwerk, kunnen wij voor zowel opdrachtgevers als voor onze kandidaten snel en discreet invulling geven aan onze dienstverlening.

ZZP / Interim Management

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt MediConnect jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn.

MediConnect uitzendbureau

Als u gebruikt maakt van de diensten van MediConnect Uitzendbureau, komen uw werknemers bij ons op de payroll terecht zónder dat u de binding met uw collega’s verliest of gaat verliezen. U blijft immers manager op uw eigen werkvloer.