MediConnect

Overige discplines

Overige disciplines

De beste zorgprofessionals voor uw team nodig?
Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant kunnen wij de gehele Werving & Selectie proces voor u uit handen nemen. Tevens krijgen wij steeds meer kandidaten in ons bestand die zich beschikbaar stellen op ZZP basis. Wij bieden een persoonlijke dienstverlening en bovendien met heel veel kennis van diverse organisaties.  Door een uitgebreid netwerk en up to date database kunnen wij slagvaardig reageren om aan uw vraag te voldoen. Zo kunnen wij zorgen voor een passende, tijdelijke of permanente oplossing.

Werkwijze
Samen inventariseren we uw wensen en behoeften. Een goede match start immers met een scherp beeld van uw verwachtingen. Het is van belang dat uw openstaande functie adequaat wordt ingevuld. De basis daarvoor is een to the point intakegesprek. Vervolgens bespreken we het kandidaten- en competentieprofiel, evenals de werkwijze en de planning.

Tevens hebben wij landelijk mogelijkheden voor verpleegkundigen, OK- en anesthesie-assistenten.

Meer vakgebieden

Psychologen

MediConnect is ook de ideale partner voor de bemiddeling van GZ-psychologen en klinisch psychologen die op zoek zijn naar een vaste- of interimbaan binnen de GGZ.

Basisartsen

MediConnect bemiddelt al meer dan 30 jaar in functies voor artsen en arts-assistenten. Dit doen wij veelal voor reguliere functies (vast of tijdelijk).

Psychiaters

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant kunnen wij de gehele Werving & Selectie proces voor u uit handen nemen.