MediConnect

Basisartsen

Basisartsen

MediConnect bemiddelt al meer dan 30 jaar in functies voor artsen en arts-assistenten. Dit doen wij veelal voor reguliere functies (voor vast of tijdelijk met mogelijk uitzicht op vast). Wij beschikken over een uitgebreid landelijk netwerk van opdrachtgevers en vacatures.
Naar aanleiding van uw inschrijving inventariseren wij de mogelijkheden, uw ambities en gewenste arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de profielschets, de taken en bevoegdheden, uw plek in de organisatie, regio en werktijden, zoeken wij naar een passende instelling zoals GGZ, verpleeghuis, ziekenhuis, revalidatie etc.). Ook voor opleidingsplekken (aios) kunt u bij ons terecht.

Kosteloos

Onze dienstverlening is voor artsen en arts-assistenten geheel kosteloos, ook nemen wij u de afhandeling van arbeidsvoorwaarden en -contracten uit handen.

Inschrijven

Inschrijven bij MediConnect duurt slechts een paar minuten en we laten binnen enkele werkdagen weten of wij iets voor u kunnen betekenen. We gaan discreet met de inschrijvingen om en garanderen dat gegevens nooit zonder toestemming aan derden beschikbaar worden gesteld.

Meer vakgebieden

Psychologen

MediConnect is ook de ideale partner voor de bemiddeling van GZ-psychologen en klinisch psychologen die op zoek zijn naar een vaste- of interimbaan binnen de GGZ.

Psychiaters

MediConnect werkt landelijk en komt graag in contact met psychiaters die op zoek zijn naar een vaste baan of interim opdracht binnen de GGZ.

Overige disciplines

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant kunnen wij de gehele Werving & Selectie proces voor u uit handen nemen.