MediConnect

Psychologen

Psychologen

MediConnect is ook de ideale partner voor de bemiddeling van GZ-psychologen en klinisch psychologen die op zoek zijn naar een vaste- of interimbaan binnen de GGZ.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wilt u zich vrijblijvend oriënteren wat de mogelijkheden zijn om als interimmer voor een aantal dagen per week aan de slag te gaan? De consultants van MediConnect komen graag met u in contact om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden. Het is vanzelfsprekend dat de gesprekken vertrouwelijk zijn en wij uw gegevens met de groots mogelijke discretie behandelen.

Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek geven wij al direct aan welke mogelijkheden we voor u zien. Daarna gaan we op basis van uw wensen en voorwaarden op zoek naar een passende organisatie. Alleen na uw instemming introduceren wij u bij onze opdrachtgevers. De consultants van MediConnect houden nauw contact met u om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Meer vakgebieden

Psychiaters

MediConnect werkt landelijk en komt graag in contact met psychiaters die op zoek zijn naar een vaste baan of interim opdracht binnen de GGZ.

Basisartsen

MediConnect bemiddelt al meer dan 30 jaar in functies voor artsen en arts-assistenten. Dit doen wij veelal voor reguliere functies (vast of tijdelijk).

Overige disciplines

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant kunnen wij de gehele Werving & Selectie proces voor u uit handen nemen.