Psychologen

MediConnect is ook de ideale partner voor de bemiddeling van GZ-psychologen en klinisch psychologen die op zoek zijn naar een vaste- of interimbaan binnen de GGZ.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wilt u zich vrijblijvend oriënteren wat de mogelijkheden zijn om als interimmer voor een aantal dagen per week aan de slag te gaan? De consultants van MediConnect komen graag met u in contact om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden. Het is vanzelfsprekend dat de gesprekken vertrouwelijk zijn en wij uw gegevens met de groots mogelijke discretie behandelen.

Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek geven wij al direct aan welke mogelijkheden we voor u zien. Daarna gaan we op basis van uw wensen en voorwaarden op zoek naar een passende organisatie. Alleen na uw instemming introduceren wij u bij onze opdrachtgevers. De consultants van MediConnect houden nauw contact met u om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Wij nodigen u van harte uit om uw gegevens in te vullen op het contactformulier. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Bas Verpoorte via 06 – 19 15 18 00 of bas@mediconnect.nl

Steve Sleymer via 06 – 26 28 85 00 of steve@mediconnect.nl

Bekijk hier al onze vacatures voor psychologen. Staat er niks tussen wat uw voorkeur heeft? Neemt u contact met ons op, wij gaan voor u op zoek naar een andere interessante vacature!

Image